Chapter 22

Niall försökte dra sig loss men jag släppte inte. Tillslut när han hade försökt ett tag började han skratta. Det gjorde Harry, Liam, Louis och Zayn också. Niall kysste mig och satte sig i sängen. Jag satt där chockat en stund.
-Förlåt Liam och Sarah, jag skulle inte blivit arg. Det var ju bara en kompis puss, sa Niall och log. Det var som om han läste mina tankar.
-Detta var första och sista gången, sa Liam och log.
Sedan somnade vi. Alla i samma säng. Vi låg lite huller om buller. På något sätt var det väldigt obekvämt men ändå inte...












Sarah's POV

Jag vaknade nästa morgon av att lamporna tänds. Strömmen var tillbaka. Alla utom jag och Niall hade gott upp. Jag ville eegentligen inte gå upp men Louis kom in och väckte oss. Han hoppade I sängen för att vi skulle vakna. Jag Och Niall gick ut I köket Och gjorde frukost. Vi gjorde skrumbled eggs Och nypressad appelsinjuice. När vi satt och åt ringde min telefon.
-Hallå, svarade jag.
-hej, det är Kathrin från Elle magazine. Jag undrar om du ville vara på värst omslag nästa vecka och plåtas imorgon. Vi kommer även att intervjua dig, sa hon och jag blev helt stirrig. Jag hade flåtats för många märken, jag hade gått massor av modevisningar men aldrig fotats för Elle.
-ja det är självklart, sa jag glatt.
-Okej men då ses vi imorgon.
-Ja, det gör vi, sa jag och vi la på.
Jag fortsatte äta som om inget hade hänt.
-Vad var det, sa Zayn med stora ögon.
-Vem ska vara med Elle magazine, sa jag och log.
-Ska du, sa Liam chockat.
-Ja, är det något fel med det eller, sa jag lite argt på skoj.
-Nej, det är jätte kul, sa han och jag skrattade.
När vi hade ätit gick jag in i Niall's rum för att hämta kläder att ta på mig. När jag öppnar min resväska kommer jag på vad som hade hänt igår.
-Niall, ropade jag.
-Ja, vad är det, ropade han från köket.
-Kom!
Niall kom in i rummet och såg mig ihop sjunken på golvet.
-Vad är det, sa han och satte sig jämte mig.
-Allt är borta..
-Jag vet, men följ med oss till jobbet och så kan vi köpa lite kläder till dig sedan, sa han och pussade mig på kinden.
-Okej, sa jag och tog fram ett par blåa jeans, ett vitt linne och en stor stickad kardigan som var blå med orangea armar. Sedan gick jag till badrummet och tog på mig. Sedan letade jag upp ett par jeffery cambell skor med nitar på klacken. Jag lockade håret och sedan ropade Niall på mig att jag skulle komma. Jag tog en svart kuvert väska och la ner min mobil. Sedan tog jag nycklarna och låste dörren och sprang ner till bilen. När jag kom ner stod killarna och pratade med några fans.
-Är det ni som bor här, hörde jag ett fans fråga Harry.
-Ehhh, nej, sa han och log. Killarna kunde inte säga till fans var dom bodde för då skulle snart alla vet om det.
-Vem är det som bor här då, sa hon sedan.
Harry pekade på mig.
-Det är vår kompis Sarah som gör det, sa han och blinkade mot mig.
-Okej, sa hon och kollade med en bitchig blick mot mig medan jag bara log tillbaka.
Efter en stund var vi tvungna att åka till studion. Idag skulle killarna välja kläder och bestämma lite till en musik video som skulle göra om några veckor. När vi kom fram till studion var det inga fans utanför så vi kunde bara gå rakt in. Ibland kunde det vara roligt att se på när killarna snackade med sina fans men just nu var det skönt att slippa det. Vi gick in i studion och satte oss vid ett bord. Då kom killarnas stylist Carl i med en massa kläder och skor.
;
-Hej killar, sa han glatt.
-Hej Carl, sa dom och gick fram och rotade lite bland sakerna han hade med sig.
-Vad bra att du är med Sarah. Då kan du ju hjälpa till med vad dom ska ha på sig, sa Carl och log mot mig.
-Gärna, sa jag och reste på mig och gick fram till högen med kläder. Niall stod och kollade på ett par hängsle byxor.
-Dom här tar jag med en gång, sa han och drog av sig sina jeans. Jag kunde inte annat än att flina åt honom.
-Nu är du en bonde, sa Louis när Niall hade tagit på sig dom.
-Jag kanske vill det, sa Niall och kollade i spegeln och såg riktigt stolt ut.
-Gulligt, sa jag och Zayn i mun på varandra och alla började skratta.
-Jag ska köpa ett par till dig också Sarah, sa Niall och blinkade åt mig.
-Gör du så, sa jag och slängde mig i soffan. Jag gick in på twitter och skrev. "In the studio whit @Niallofficial @Harry_Styles @Real_Liam_Payne @Louis_Tomlinson and @Zaynmalik".
Bara efter 30 sekunder var det en massa fans som skrev till mig.
"Please, came out. We are outside!"
Jag bestämde mig för att gå ut och prata med dom och Bill följde med mig.
När jag kom ut genom dörren blev det först lite panik. Vissa tjejer drog i mig och tog en massor av bilder.
-Snälla, sluta! , ropade Bill.
Tjejerna slutade att dra i mig men dom filmade och tog bilder. Det kändes så dumt att ha tjejer i min ålder helt galna i närheten av mig. Jag kom ju till London för att bo här och jag trodde jag skulle få en massa av nya vänner. Än så länge hade jag fått 6 nya. Niall, Harry, Liam, Louis, Zayn och Cher. Men det var bättre med 6 underbara och snälla vänner än massor av falska. Jag satt och pratade med fansen en stund och dom frågade en massa frågor. Jag kunde inte svara på alla men på en del svarade jag hällre än gärna. Det var massa tjejer som frågade om jag kunde följa dom på twitter och vissa av dom gick jag in och följde. Det var kul att göra tjejerna glada. Jag kände mig fortfarande lite dum som satt här ute och pratade med killarnas fans. När jag hade varit där ute en stund hämtade Bill en jacka till mig. Harrys RL jacka fick jag ta på mig. Efter ännu en stund sa jag hejdå och gick in igen. När jag kom in stod killarna och sjöng. Jag smög in och la mig i soffan. Jag gick in på twitter igen för att kolla vad tjejerna skrivit till mig. Jag hade fått över 50 nya followers och annat. Efter att jag blev tillsammans med Niall hade jag fått flera 1000 nya followers. Innan när jag var hemma i sverige hade jag kanske 300 och jag var jätte stolt. Nu hade jag 32 000 som följde mig. Det blev bara mer och mer för varje dag. Igår hade jag 30 000 så det ökade för varje dag. Killarna slutade att sjunga och Niall kom och satte sig jämte mig i soffan.
-Ska vi shoppa nu, sa han och gav mig en kyss.
-Visst, sa jag och reste på mig.
Louis och Zayn följde också med. Liam och Harry skulle iväg på annat. Men dom sa det aldrig innan dom åkte. Vi gick ner på gatan. Jag kom genast på att jag inte hade någon jacka kvar. Jag hade tagit med mig väst till NY men ingen jacka. Dom hade varit hemma och blev ju snodda.
-Fryser du, sa Niall och la armen om mig.
-Ja, så vi kan väl börja med att köpa en ny jacka, sa jag och log.
Vi gick till Moncler butiken och provade en massor av jackor.
-Denna var snygg, sa Louis och höll fram en svart glansig dun jacka framför ögonen på mig.
-Ja, det var det, instämde Niall och Zayn.
Jag testade jackan och den passade perfekt. Vi funderade inte ens. Jag gick fram till kassan och betalade. Jag fick massor av rabatt men jag fattade inte varför. Killen i kassan gav mig påsen med jackan i och log mot mig.
-Tack, sa jag och vi gick ut ur affären. Sedan gick vi till nästa. Det var så mysigt att gå runt på gatorna i London nu när det snart var jul. Jag och Niall hade bestämt att jag skulle med honom hem till Irland över jul. Jag var redan lite nervös eftersom jag skulle träffa hans föräldrar då. Men det var ju ett tag kvar. Vi var i så många affärer och köpte så mycket så att vi snart inte kunde bära allt. Då bestämde vi oss för att åka hem. När vi väl kom hem hade inte Harry och Liam kommit än. Vi bestämde oss för att laga en stor middag. Vi ställde oss i  köket och började att rösta på vad vi skulle äta.













Harry's POV

Jag och Liam satt i bilen som var på väg till Abecrombie affären. När vi var i Sverige hade Louise pratat om det jätte mycket och om hur gärna ville ha ett par pjamas shorts därifrån. Jag och Liam drog på oss jackluvorna och gick ut ur bilen och in i affären. Vi gick och kollande ner i marken för att ingen skulle känna igen oss. Vi hittade till pjamas shortsen men en gång . Vi köpte 3 par. Ett par till Louise, ett par till Sarah och ett par till Matilda. Shortsen till Matilda fick Louis skicka till henne. Jag skulle skicka shorts till Louise och Niall fick ge dom sista till Sarah. När vi hade betalat gick vi ut till bilen igen. Vi hade tänkt åka vidare och köpa något till Sarah, som tröst paket för det som hade hänt med hennes lägenhet och alla hennes saker, men vi var för hungriga och trötta för det. Vi åkte hem istället. När vi kom in genom dörren luktade det mat. Vi gick ut i köket och kollade vad det var som hände. I köket stod Zayn, Sarah, Niall och Louis och lagade mat. Det luktade jätte gott och dom hade gjort hemma gjord pizza. Det var det enda Niall och Louis kunde göra. Zayn kunde göra någon pasta, men den var det bara han som gillade.
-Pizza, sa Liam glatt.
-Vad annars, sa Niall och jag skrattade.
-Jag ville göra köttbullar, men det var tydligen ingen som kunde det, sa Sarah och blinkade mot mig.
När vi hade varit i Sverige i somras hade jag ropat "köttbullar" till fansen och dom blev helt galna. Jag tyckte det var riktigt gott också. Vi satte oss vid bordet när Louis telefon ringde. Han satte på högtalaren och la telefonen på bordet.
-Heej, svarade vi alla samtidigt.
-Heeeej, hörde jag Matilda's röst.
-Hur är det, sa Sarah högt för att hon skulle höra.
-Det är bra, men ni ringde aldrig när ni kom hem, sa hon lite irriterat.
Jag kollade på Louis som ryckte på axlarna och skrattade.
-Louis har minne som en guldfisk, sa jag och alla började skratta.
-Okej, men jag ville bara höra så att ni hade kommit hem och att allt var bra.
-Jo, det är bra. Vi saknar er, ropade Sarah längst bort på bordet.
-Jag saknar er också, sa Matilda.
Vi pratade en stund men sedan var Matilda tvungen att lägga på.
När vi hade ätit upp spelade vi nintendo wii. Sarah var tvungen att gå och lägga sig tidigt för att hon skulle upp tidigt imorgon. Niall och Sarah gick och la sig. Niall skulle antagligen följa med.
Jag och Louis gick in på vårt rum och tog med oss en kamera. Vi tog fram papper och skrek var sitt brev till Matilda och Louise. Vi ville att det skulle vara lite speciellt. Sedan smög vi in i Niall's rum och hämtade hans jätte gamla kamera. När man tog kort med den kom bilden ut direkt.
Jag skrev en liten lapp där det stod I (L) You. Jag höll den framför munnen och Louis tog kort. Vi hämtade paket papper och slog in shortsen. Sedan la vi båda paketen i en större kartong.
Vi ställde den under sängen och gick och la oss.













Zayn's POV

Jag och Liam satte på en film. Jag tog upp min mobil och jag hade fått ett sms. Det var från Rebecka och jag kollade det direkt.
"Hej Zayn! Jag är i London men min kompis, lust att ses imorgon?"
Jag svarade henne direkt
"Visst säg bara till var och när:)"
Jag kollade på filmen och efter 10 minuter pep mobilen till igen
"Harrods klockan 12? Vi ses där;)"
Jag log och stoppade ner mobilen i fickan.
-Vem var det, sa Liam och stoppade in en näve med popcorn i munnen.
-Rebecka! Vi ska ses imorgon, sa jag och log.
-Är hon i London, sa Liam chockat.
-Tydligen.
-Jag följer men. Jag har ändå inget bättre för mig, sa Liam och jag gav honom tummen upp.
Jag skickade ett sms till Rebecka.
"Liam följer med! okej?:)"
Hon svarade direkt:
"Självklart"
Sedan kollade vi klart på filmen.
-Kan vi inte göra något roligt bus, sa Liam och log stort. Liam kunde vara riktigt barnslig ibland även fast det inte såg ut som att han kunde det.
-Visst, sa jag och vi smög ut i köket.
Vi började med att sätta kaviar på baksidan av alla handtag. Sedan satte vi upp gummiband i dörröppningarna. Sedan tog Liam fram en sprutgrädde ut kylen och hämtade en fjäder. Han log stort och vi smög in till Louis och Harry. Vi satte oss vid Louis säng kant och drog fram ena hans hand. Sedan sprutade vi lite grädde i den. Liam tog fjädern i Harry's ansikte och drog den försiktigt fram och tillbaka.
Harry ryckte till och plötsligt hade han grädde i hela ansiktet. Jag och Liam började skratta så mycket så vi knappt kunde sitta upp. Harry och Louis vakande. Louis kollade på Harry och började gap skratta.
Harry såg inte lika glad ut.
-Tack, sa han och reste på sig och gick ut mot badrummet.
Plötsligt hörde vi en duns.
-Va fan, ropade Harry och vi skrattade mer och högre.
-Usch, sa han sedan, och vi fattade att han hade tagit i badrums handtaget.
Då stod Sarah plötsligt i dörren.
-Kan ni vara tysta, jag kan inte sova när ni har så roligt, sa hon och log.
-Men vi ska nog gå och lägga oss nu, sa Liam och reste sig upp och lyfte upp Sarah på ryggen och släppte ner henne utanför Niall's rum. Hon gick in och la sig och det gjorde jag och Liam också.
Jag längtade tills jag skulle få träffa Rebecka imorgon!













Kapitel 22 DONE!
Hur kommer Sarah's fotografering för Elle gå?
Och hur kommer Zayn's date med Rebecka gå?
Det får ni lästa i kapitel 23!!;D
Hoppas ni gillade det?
KOMMENTERA VAD NI TYCKTE!





XXX
Postat av: johanna

det är verkligen intressant , skulle så gärna velat att det var sant , haha!

fortsätt skriva , jag älskar det! :)


Name:
Remember?

Email: (wont be published)

URL/Blog:

Comment: