Ert beslut!

Jag sitter här hemma och funderar på om jag verkligen har tid eller inte.. Men jag tänkte fråga er om hut ni tycker jag ska göra! Så här ligger det till, förut la jag upp ett kapitel nästan varje dag, iaf till en början var det så. Jag fick höra av många att det var bväldigt bra och så. Men nu tänkte jag kanske starta en ny novell men då kansek jag har så att det blir lite längre kapitel 1-2 stycken i veckan? Verkar det som en bra idé? Jag tycker ni kan kommentera vad ni tycker om det och om ni har några egna förslag. Jag vill också veta om vem det ska handla om, och om det ska handla om en eller alla osv.
Ha en grymt bra dag och kommentera gärna!



XXX Ida

Halloj!

Hejsaaaan!
Det var hur länge sedan som hälst som jag ens kollade bloggen.. Hehe!
Det är sjukt kul att se att det fortfarade är några som läser:)
Och så såg jag att vissa av er inte hittade alla kapitel. Alla kapitel finns så det är bara att leta upp dom. Ni kan gå igenom månaderna så finns alla där någonstans.
Jag får se om jag kommer tillbaka snart och skriver mer men just nu har jag tyvärr inte tiden. Hoppas ni fortsätter läsa!
Ha det gött!
(Jag kommer lägga upp kapitel 47 igen eftersom det verkade svårt att hitta. Och om det är något annat ni inte hittar, säg till så lägger jag upp det igen!)