Chapter 45

Niall och Zayn hade somnat och jag Louis och Liam låg i soffan och halv sov. Idag hade repetitionerna gått ganska bra men nu var alla väldigt trötta.
-Det är dags att vakna till nu killar, vi har 2 timmar repetitioner kvar nu innan turnen, upp och hoppa, hörde jag Bill's röst. Jag reste mig upp ur soffan och gick ut på golvet. Louis, Liam och Zayn kom också. Men inte Niall. Han sov fortfarande. Sarah var framme och försökte väcka honom men det verkade inte som om han var så sugen på att vakna. Tillslut kom Niall också upp på golvet och musiken gick igång. Vi sjöng och dansade i en evighet till. Eller det kändes som en evighet i alla fall. När repetitionerna äntligen var slut la jag mig ner på golvet för att jag var så trött. Vi tog våra saker och Bill körde hem oss. När vi kom hem gick alla och la oss. Vi var tvungna att vara pigga tills imorgon. Vi skulle på ett viktigt möte med Simon och Sarah skulle jobba. Först kunde jag inte somna så jag satte på The A Team och eter en stund somnade jag...
Sarah's POV

Jag vaknade nästa morgon. Niall och killarna hade redan åkt till studion och jag skull iväg till jobbet. Idag skulle jag fotas för jack Wills. Jag kollade på klcokan och jag hade exakt en timma på mig tills jag skulle vara i fotostudion. Jag skyndade mig upp ut sängen och in i duschen. När jag hade duschat klart tog jag på mig en morgonrock och sedan gick jag ut i köket och tog en apelsin. När jag hade ätit upp apelsinen gick jag upp till min gaderob och letade upp ett par svarta jeans, en vit lång armad tröja och ett par svarta jeffery cambell. Jag tog på mig och sedan gick jag in i badrummet. Jag sminkade mig och satte upp mitt hår i en hög tofs. När jag hade gjort det gick jag till mitt rum och hämtade min väska och mobil. Jag kollade på klockan igen och såg att jag hade en halv timma på mig. Jag tog upp mobilen och ringde Bill.
-Hallå, svarade han.
-Kan du köra mig till jobbet? frågade jag och hoppades på att han skulle kunna det.
-Okej, kommer om 5, sa han och samtalet avslutade samtalet. Jag tog på mig skorna och letade upp en svart Kenza jacka och gick ut genom dörren, låste och gick ut till vägen. Jag gick väta i två minuter och sedan kom Bill. Jag hoppade in i bilen och Bill körde fort till fotostudion.
-Lycka till, sa han innan jag hoppade ut ur bilen.
-Tack, sa jag och log.
Jag skyndade mig in. Jag kollar ner i marken när jag går in genom dörren. Jag stöter till någon och kollar upp. Framför mig står det en söt tjej med rött hår, några centimeter kortare än mig.
-Förlåt, sa jag och log lite stressat.
-Nej, det gör inget, det var inte ditt fel, sa hon och log. Det kändes som om jag kände igen henne från något.
-Jag är Sarah föresten, sa jag och sträckte fram min hand.
-Åh, hej Sarah. Jag är Therese, sa den rödhåriga tjejen och log.
-Vad gör du här så dags, sa jag och kollade på klockan. Den var halv 9.
-Jag letade bara efter en praktik plats, sa Therese.
-Hittade du någon?
-Nej, inte denna gången, sa hon och såg lite besviken ut.
-Du, jag har ett ställe du kanske skulle vilja praoa på, sa jag och fick en ide.
-Jag och min kompis Evelinn ska praoa tillsammans, så jag vet inte om du har ett ställe för två?
-Jodå, ring mig imorgon så har jag kollat upp det, sa jag och räckte fram en lapp med mitt nummer. Therese kollade på lappen och sken upp som en sol.
-Är inte du Sarah Deak?
-Jo det är jag, sa jag och log.
-Niall Horan's tjej va?
-Mm
-Hälsa dom från mig, sa hon och log stort.
-Det ska jag. Men nu måste jag gå, sa jag och kollade på klockan.
-Okej, vi ses. Hejdå, sa Therese och gick ut genom dörren och försvann ner på gatan.
Jag kände mig glad och hoppades verkligen att jag kunde fixa den där praktik platsen. Jag tänkte att dom kunde praoa i studion med killarna. Jag tog upp mobilen och skickade ett sms till Niall.
"Har ni två praktik platser? Puss"
Jag fick ett snabbt svat. "Visst, beror lite på när. Lycka till idag! Puss"
Jag la ner mobilen i fickan och gick in i fotostudion. När jag kom in möttes jag av en man. Han kollade på mig och log.
-Det är såklart du som är Sarah.
-Jag det är jag, sa jag och log.
-Bra, kom med här, sa han och visade mig vägen till sminket. Jag slog mig ner i en stol och en ung tjej sminkade mig. Hon var säkert bara några år äldre än mig. När jag var färdig sminkad visade mannen, som kallade sig Crille, mig kläderna jag skulle fotas i. Det var 13 outfits. Jag började med ett par jeans och en lila hoodie. Sedan outfit efter outfit.













Therese's POV

Jag gick ner på gatan. Det kändes som bästa dagen på länge. Eller i alla fall bästa dagen denna veckan. Jag hade just träffat Niall Horan's tjej Sarah och hon hade lovat att försöka fixa en praoplats till mig och Evelinn. Jag tog upp mobilen och slog in hennes nummer.
-Heej, svarade Evelinn.
-Hej, det är jag, Therese, sa jag glatt.
-Jag har inte hittat någonstans att praoa än, sa Evelinn och suckade.
-Men det har jag, sa jag ännu gladare.
-Va, var, vad, hur, sa Evelinn chockat.
Kan vi träffas på Egg And Milk om 10 minuter så berättar jag då? frågade jag.
-Visst, jag kommer, sa Evelinn och vi avslutade samtalet.
Jag gick mot Egg And Milk. På vägen funderade jag på vad det var för praktik plats Sarah tänkte fixa åt oss. När jag väl var framme vid Egg And Milk satt redan Evelinn och väntade på mig. När jag kom in gav jag in gav vi varandra en kram och satte oss ner vid ett bord.
-Vad är det för prao, sa Evelinn otåligt.
-Jag var inne på Jack Wills foto studio och fick ingen plats där. Och så när jag gick ut så gick jag rakt in i Niall's tjej Sarah.
-Niall Horan's tjej?
-Ja, men i alla fall. Vi pratade en stund och hon frågade vad jag gjorde där, jag berättade om praon och att vi inte hade hittat något. Hon gav mig hennes nummer och sedan sa hon att jag skulle ringa henne imorgon och så kanske hon har fixat någonting, sa jag och log stort.
-Va? Det kanske har något med killarna att göra. Tänk att bara får vara i närheten av dom, sa Evelinn och vi fick lite smått panik. Tänk om jag skulle få träffa Zayn. Jag skulle säkert inte kunna säga ett ord men tänk att bara få se honom på riktigt. Han var helt perfekt. Jag älskar hans ögon och hans hår. Hans leen...
-Hallå, Therese! Är du där, sa Evelinn och vinkade framför ögonen på mig.
-Oj, jo jam jag är här, sa jag och vi skrattade. Jag kollade på klockan och såg att den började närma sig 11. Jag hade lovat mamma att komma hem halv 10 och det tog ungefär 20 minuter hem här ifrån.
-Dags att gå, sa jag och Evelinn nickade. Vi tog på oss våra jackor och gick hemåt. När vi kom till husen där vi bor gick jag in genom ena dörren och Evelinn in genom andra. Vi bodde grannar och det hade vi gjort enda sedan vi flyttade hit.
-Vi ses, sa Evelin och försvann upp för trapporna. Jag skyndade mig upp och låste upp dörren till vår lägenhet. Jag gick in, tog av mig skorna och jackan, Sedan gick jag in på mitt rum och satte mig ner vid skrivbordet och började med läxorna.











Evelinn's POV

-Evelinn, stäng av musiken och gör dina läxor nu, ropade mamma från köket.
-Jag gör läxorna med musik på, ropade jag tillbaka. Fast det gjorde jag egentligen inte. Jag låg i min säng och kollade upp i taket och lyssnade på One Direction. Jag sjöng med i alla låtarna och i mellanåt spelade jag på min gitarr. Jag kunde refrängerna på dom flesta låtarna men jag kunde inte verserna. När jag hade varit inne på mitt rum i ett tag stängde jag av musiken och kollade på klockan. Det var 3 och jag gick till tvättstugan för att ta fram mina danskläder. Jag tog fram dom och la kläderna på soffan, sedan gick jag ut i köket och satte mig vid bordet. Mamma hade gjort mat till mig. Jag åt och sedan skyndade jag mig att byta om till dans kläderna. Jag tog på mig jacka och skor och sedan skyndade jag mig ut. Jag tog första bussen som kom. Jag satt på bussen i ungefär 10 minuter och sedan stod trafiken helt still. Jag hoppade av bussen och förstod att det skulle gå fortare om jag gick. Jag gick raskt mot dansskolan. Jag var framme efter 20 minuter och fick skynda mig in i dans salen. När vi samlades runt våran danslärare Maria började uppropet. Hon ropade upp alla i gruppen och sedan bad hon att få tala med mig och en annan tjej som hette Lily. Vi gick ut ur salen. Först var jag lite orolig för om det var någonting ja hade gjort men sedan såg jag att hon såg glad ut när hon kollade på oss.
-Kommer ni ihåg att på juluppvisningen berättade jag för er att det var människor från The X Factor som kollade på? frågade Maria.
-Mm, svarade jag och Lily samtidigt.
-Dom kollade i alla fall på när ni dansade och do vill att ni ska vara med som dansare på showen. Jag och Lily kollade på varandra. Innan vi fattade att hon menade det stod vi bara där. Sedan kramade vi om varandra och hoppade upp och ner medans vi skrek.
The X Factor? Kunde det vara sant! Jag kunde inte fatta det.
-Jag kommer att ringa era föräldrar ikväll och se vad dom säger och ge dom all information. Men nu måste vi ha lektion, sa Maria och gick tillbaka in i salen. Jag och Lily följde med in. Jag kunde inte koncentrera mig en sekund på hela lektionen. När den var slut tog jag på mig mina skor och jacka. Jag sprang hela vägen hem. Jag kände mig som den lyckligaste tjejen på jorden.










Niall's POV

-Är det dags att åka hem nu killar? frågar Bill.
-Ja, vi ska bara hämta Sarah, hon är klar nu också, sa jag och vi tog på oss våra jackor och gick ut till bilen. När vi sätter oss i bilen sätter vi på radion och dom spelar dom WMYB. Vi sitter alla och sjunger med. Bill suckade. Ibland tyckte han nog bara att vi skulle vara tysta. Jag srattade lite år honom och fortsatte att sjunga med. När vi kom till Jack Wills studio stod Sarah utanför och väntade på oss. Hon såg inte så jätte glad ut. Hon hoppade in i bilen utan att säga ett ord.
-Vad är det, sa jag och la armen om henne.
-Jag är bara trött, sa hon och la huvudet mot min axel.
-Okej, sa jag och suckade. Jag hade tänkt ta med Sarah till en restaurang men det var kanske inte en så bra ide. Då kom jag plötsligt på bästa iden.
-Ska vi köpa pizza, frågade Harry.
-Jag är redan på väg, sa Bill och bara någon minut senare stannade han utanför pizzerian. Harry och Liam gick in och hämtade pizzorna. Vi andra satt in i bilen. När dom kom tillbaka åkte vi hem. Vi åt direkt när vi kom in i köket. Vi pratade om turnen medans vi åt. Jag var riktigt nervös. Imorgon var första showen.
När alla hade ätit gick alla och satte sig framför tv:en. Inte jag. Jag hade kommit på den bästa iden och jag gick ner i källaren. Där nere hittade jag mitt och Sarah's skidställ. Jag tog fram dom, varma skor, vantar och mössor till oss och sedan tog jag med mig det upp. Jag gick ut i köket och tog fram en termos. Jag tog också fram mjölk, oboy och en kastrull. Jag värmde mjölken och oboyen i kastrullen och sedan hällde jag över det till termosen. jag skruvade på lockat och gick ut till tv:en.
-Sarah kommer du? frågade jag.
-För vad? sa hon och kollade på mig.
-Du får se, sa jag och Sarah kom ut till mig i hallen. Jag tog på mig jackan och overall byxorna. Sedan tog jag på mig skor, mössa och vantar. Sarah gjorde det samma. Sedan gick jag ut i köket och hämtade oboyen och några oreo kakor. Jag la det i en väska och gick ut. Jag tog Sarah i handen och vi gick runt huset. Vi pulsade i snön. Bakom vårt hus låg det ett ganska högt berg och vi klättrade upp och satte oss ner när vi var uppe. Sarah satte sig jämte mig och lutade sitt huvud mot min axel. Jag tog fram kokorna och oboyen. Vi satt och drack den varma chokladen och åt våra kokor i mörkret. Det enda som lös var alla jul dekorationer och månen. Jag kollade på Sarah och hon log.
-Varför blir allt perfekt som du gör, sa hon och log.
-För det bara blir så, sa jag och log tillbaka. Jag lutade mig framåt och vi möttes i den perfekta kyssen. Mitt i kyssen är det en lampa som börjar lysa. Och sedan hör jag 4 röster som börjar sjunga All I Want For Christmas Is You. När kyssen avslutas kollar jag upp och får syn på Louis, Liam, Harry och Zayn. Dom står nedanför berget och sjunger med en lyckta i handen. När dom hade sjung klart satt jag och Sarah och jublade. Killarna hade tagit med sig mer oboy och kakor. Dom kom upp på berget och vi satt och drack oboyen och åt kakorna medans vi satt där och pratade. Jag satt med armen om Sarah och allt var perfekt. Jag log för mig själv. Så här ska det vara, tänkte jag för mig själv.










Detta var kapitel 45!
Hoppas ni gillade det:)
KOMMENTERA VAD NI TYCKTE!
Jag skulle bli glad och peppad på att skriva mer om jag mår era goa kommentarer. :D
Ha en bra fredag kväll!:)



XXX
Postat av: Evelinn

Sitter och hyperventilerar över att kg faktist är med i novellen! Haha :D

Postat av: Anonym

meeeeeerrr! :D

Postat av: KA

Åh va fint!! :') JAG VILL VARA SARAH OCH FÅ KYSSAR AV NIALL!!!!

Postat av: Johanna

jätte bra kapitel , kul med Sarah & Niall i slutet :D

Postat av: Anonym

as bra meer!!

Postat av: Therese

Vet inte vad jag ska säga mer än att det var jätte bra!! :D

Postat av: Matilda

As bra kapitel Ida!!!!!

Postat av: Sofia

När kommer kapitel 46 ut?



Längtar!!!!

Postat av: lillan

det är jättebra! Mysig novell! ;)

Postat av: Julia

Du är bäst! ^^ Sluta aldrig att skriva..

Vill ha mer, såklart! :)

Postat av: Elin

Så gulligt. Det här är den bästa 1D-Novellen jag läst! Niall är min favvo =)

Postat av: Sara

Mera, när kommer nästa?

XX

Postat av: Ällen

Asså älskaaaar din novell läs gärna min <3 http://1dnovell.bloggplatsen.se/


Name:
Remember?

Email: (wont be published)

URL/Blog:

Comment: